Saturday, January 2, 2010

habis sudah @ selamat datang...


Salam..

Selamat datang 2010. kejap je masa berlalu. Sedar tak sedar tua sudah aku. Kalau ikut bulan islam lagilah tua aku ni . heheh. 2009 berlalu dan ia banyak mengajar aku. Tahun baru ni aku akan mulakan dengan pratikum kat Sek Rendah Sg Besar, Teluk Intan. 3 tahun setengah aku belajar akan aku aplikasi dan curah sebaik mungkin. Cuti baru ni aku penuhkan dgn kerjalah.. Sedih bila nak balik umh. Sedih cos berpisah dgn rakan sekerja dan sedih nak jumpa fmly. thanks pada puan su, kak sha, kak rina, abg aris, amin dan apis. dan tak lupa pada ak,azron, liza,ayu, fauzi, ali dan cris yang banyak mengajar. Lagilah sedih nak berpisah dengan kawan dan tempat yang banyak mendidik aku. heheheh

Kerja sebagai skim banyak mendidik aku tentang kesabaran dan ketelitaan dalam berkerja. Bila kita kerja sebagai org bawahan baru kita belajar banyak perkara. 2 tahun jadi jmk menyebabkan aku kadang2 lupa perasaan anak buah aku. Maaflah ye kawan2 kalau aku ada salah. Semoga tahun 2010 ni akan membawa seribu keinsafan kepada aku. Aku risau dengan keadaan sekeliling aku. Tahun baru kita dikejutkan dengan penggunaan kalimah Allah oleh agama lain dan masalah posting. Insyallah semua akan dapat diatasi dengan jayaanya.

2 comments:

  1. Selamat berpraktikum.. Baru tahu perasaan orang bawah eh.. lupa dirilah selama ni? heh...

    Kenapa gambarnya 2008?

    ReplyDelete
  2. salam..
    takperasan pula.. heheh ingat masih muda lagi.. bukan tak tahu perasaan org bawahan just tak perihatin. budak baru belajar kata kan..

    ReplyDelete